

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бърза и лесна за приготвяне рецепта, идеална за всеки, който иска да се наслади на вкусен домашен десерт, но няма време или желание да се занимава със сложни рецепти
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
Рецептата не е сложна, а приготвянето на сладкиша отнема буквално няколко минути
Дори и начинаещите в кухнята ще се справят, винаги се получава перфектно
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
...реденето на корите
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"